مدیریت نظارت بر مواد غذایی
واحد آموزشی
آموزش کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و دارویی
دوره ها و کارگاههای آموزشی برگزار شده در سال 90 جهت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
- آشنایی با HACCP&ISO22000
- دوره آموزشی اورژانس
- دوره آموزشی امولسیون های غذا و امولسیفایر ها
- روشهای نگهداری مواد غذایی
- شیمی تجزیه تر
- آشنایی با کاربرد انواع پلیمر در صنایع غذایی
- اسپکتروسکوپی جذب اتمی
- اصول مقاله نویسی
دوره ها و کارگاههای آموزشی برگزار شده در سال 89 جهت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
- دوره آموزشی SPSS
- دوره آموزشی GMP عمومی
- دوره آمورشی ایمنی در آزمایشگاه
دوره ها و کارگاههای آموزشی برگزار شده در سال 88 جهت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
- دوره آموزشی غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک
- دوره آموزشی بسته بندی پلیمری
- کارگاه آموزشی روش های جستجوی مقالات
- دوره آموزشی استاندارد IFS
- کارگاه آموزشی استاندارد 17025
- دوره آموزشی MSDS مواد شیمیایی
- کارگاه آموزشی روش تحقیق
- دوره آموزشی کمکهای اولیه
- دوره آموزشی مفاهیم قرانی
آموزش مسئولین فنی نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
| ||
| ||
| ||
| ||
آموزش مردمی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||