فهرست کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت

فهرست کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت

فهرست کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت

استانداردهای ملی و مصادیق فهرست نهایی کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت 

مصادیق

عنوان و شماره استاندارد ملی

کالا

دسته بندی

انواع سوسیس و کالباس گوشت و مرغ با درصدهای متفاوت

سوسیس و کالباس- ویژگی ها و روش های آزمون

 2303

انواع سوسیس و کالباس

فراورده های گوشتی و غذاهای آماده مصرف

انواع گوشت عمل آوری شده با درصدهای متفاوت

 

فرآورده های گوشتی عمل آوری شده پخته- ویژگی ها و روش های آزمون

 5753

ژامبون

انواع ساندویچ حاوی سوسیس وکالباس (سایر ساندویچ و پیتزا مشمول فهرست نمی باشد)

پیتزای منجمد آماده طبخ- ویژگی ها

 9417

 

انواع ساندویچ و پیتزای دارای سوسیس و کالباس و ژامبون

سمبوسه فاقد استاندارد ملی می باشد

فلافل- ویژگی ها و روش های آزمون

 11073

 

انواع سمبوسه و فلافل آماده شده باروش غوطه وری در روغن (صتعتی و صنفی)

 

 

شیر و فرآورده های آن - پنیر پیتزای پروسس- ویژگی ها و روش های آزمون

 13526

پنیر پیتزای پروسس (تاپینگ پیتزا)

انواع نوشابه گازدار طعم دار  و بدون طعم، رنگی و بدون رنگ، با قند و بدون قند، کم کالری، سبک (لایت و زیرو و.. ) و میوه ای

نوشابه گازدار- ویژگی ها

 1250

انواع نوشابه گازدار با یا بدون قند

فراورده های شیرین و نوشیدنی ها

 

نوشابه های ورزشی و انرژی زا-

ویژگی های و روش های آزمون

6693

نوشابه انرژی زا

 

نوشیدنی مالت ویژگی ها

2279

نوشیدنی مالت (ماء الشعیر )  طعم دار

انواع آبمیوه و نکتار گازدار مشمول فهرست نمی باشد

 

  آبمیوه ها نکتارهای میوه و نوشیدنی های  میوه ای گازدار-  نوشیدنی های میوه ای

بدون گاز ویژگی ها

بدون گاز(2837)

 گاز دار(14345)

 

انواع نوشیدنی های میوه ای گاز دار و بدون گاز با محتوای آب میوه 25 درصد و کمتر

 

-

انواع شربت و نوشیدنی ها ی غیر میوه ای و تزیینی

اعم از مایع، منجمد و پودری در هر نوع بسته بندی

فرآورده های یخی خوراکی- ویژگی ها

3964

فرآورده های یخی خوراکی

 

پودر نوشیدنی فوری- ویژگی ها و روش های آزمون

4714

انواع پودر نوشیدنی فوری

منظور روغن های نیمه جامد مصرفی صنایع و خانوار

9131

روغن مصرفی خانوار

روغن ها

انواع سس سالاد پرچرب (مانند سس هزار جزیره، سس فرانسوی، سس تاتار، سس ایتالیایی و ... ) بجز نوع کم چرب و کاهش یافته

مایونز و سس سالاد- ویژگی ها و روش های آزمون

2454

انواع سس پرچرب (مایونز و سس سالاد و سس سفید) با چربی بیش از 30 درصد

سایرا قلام خوراکی

 

-  چیپس برگه و چیپس خلالی، سیب زمینی سرخ شده در روغن- ویژگی ها و روش های آزمون

فرآورده های سرخ شده برپایه سیب زمینی- غلات و حبوبات- ویژگی ها و روش های آزمون

3764- چیپس برگه و چیپس خلالی، سیب زمینی سرخ شده در روغن- ویژگی ها و روش های آزمون

12099- فرآورده های سرخ شده برپایه سیب زمینی- غلات و حبوبات- ویژگی ها و روش های آزمون

انواع فراورده های سرخ شده در روغن بر پایه سیب زمینی و غلات (چیپس سیب زمینی و غلات)

فرآورده های حجیم شده بر پایه بلغور و آرد غلات- ویژگی های و روش های آزمون

فرآورده های حجیم شده بر پایه بلغور و آرد غلات- ویژگی های و روش های آزمون

2880

انواع فراورده حجیم شده بر پایه ذرت

 

 

شیرینی های تر

انواع فراورده های کاکائویی مانند شکلات صبحانه(نوتلا)، انواع دراژه، فراورده کاکائویی با مغزی ویفر

فرآورده های کاکائویی- ویژگی ها و روش های آزمون 12018

فراورده های کاکائویی

انواع تافی میوه ای و غیر میوه ای و  طعم دار و انواع آبنبات

تافی و آبنبات- ویژگی ها و روش های آزمون

711

تافی و آبنبات

 

 

سیگار و محصولات دخانی

دخانیات

 

 

فرآورده های آرایشی تاتو و فراورده های طراحی پوست

کالاهای آرایشی

 

 

فرآورده های آرایشی رنگی پوست و مو (اانواع رژ لب، ریمل، کرم پودر، پنکیک، خط چشم، مداد آرایشی چشم و لب، رنگ مو و...)

 

 

انواع فرآورده های برنزه کننده پوست

 

 

انواع محصولات آنتی سلولیت و لاغر کننده موضعی

 

 

فرآورده های صاف کننده، فرکننده و کراتینه کننده مو

 

 

دیفنوکسیلات

دارو های با احتمال سو مصرف

 

 

 قرص ترامادول در اشکال (قرص 100 میلی گرم ، قرص 50 میلی گرمی، کپسول 100 میلی گرمی، کپسول 50 میلی گرمی، قرص 100 میلی گرمی SR)

 

 

استامینوفن کدئین و کلیه ترکیبات کدئین دار

 

 

آدرس کوتاه :