مدیریت نظارت بر مواد غذایی

    واحد آموزشی

    آموزش کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و دارویی

    دوره ها و کارگاههای آموزشی برگزار شده در سال 90 جهت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

    -  آشنایی با HACCP&ISO22000 
    - دوره آموزشی اورژانس
    - دوره آموزشی امولسیون های غذا و امولسیفایر ها
    - روشهای نگهداری مواد غذایی
    - شیمی تجزیه تر
    - آشنایی با کاربرد انواع پلیمر در صنایع غذایی
    - اسپکتروسکوپی جذب اتمی
    - اصول مقاله نویسی  

    دوره ها و کارگاههای آموزشی برگزار شده در سال 89 جهت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

    - دوره آموزشی SPSS
    - دوره آموزشی GMP عمومی
    - دوره آمورشی ایمنی در آزمایشگاه

    دوره ها و کارگاههای آموزشی برگزار شده در سال 88 جهت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

    - دوره آموزشی غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک 
    - دوره آموزشی بسته بندی پلیمری
    - کارگاه آموزشی روش های جستجوی مقالات
    - دوره آموزشی استاندارد IFS 
    - کارگاه آموزشی استاندارد 17025
    - دوره آموزشی  MSDS مواد شیمیایی
    - کارگاه آموزشی روش تحقیق
    - دوره آموزشی کمکهای اولیه
    - دوره آموزشی مفاهیم قرانی

    آموزش مسئولین فنی نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

     
        ترجمه مقاله : مزیت‌های مربوط به سلامتی حاصل از مصرف باکتری‌های پروبیوتیک
        ترجمه : ماندانا نادری نیا- کارشناس میکروبیولوژی کنترل کیفیت صنایع لبنی اراک
     
          مقاله آلودگی مواد غذایی به مواد پرتوزا
          تهیه و تدوین مهندس محمدرضا آریانژاد- کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
     
         مقاله  نگاهی به چند ترکیب غذایی مضر در مواد غذایی
        تهیه و تدوین مهندس محمدرضا آریانژاد- کارشناس نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی